Verzekeringen Vanhoecke Tom

In 1978 begon Ivan Vanhoecke na jarenlange ervaring te hebben opgebouwd in de financiële sector met een zelfstandig bank- en verzekeringskantoor (Krediet a/d Nijverheid en ASLK) te Nazareth.

In 2002 nam zoon Tom het kantoor over en zette hij de traditie van persoonlijke aanpak, gedegen service, professionalisme en expertise op gebied van dagelijkse bank, kredieten, beleggingen en zowel levens- als schadeverzekeringen verder. Het team werd in de loop der jaren ook uitgebreid met medewerkers die dezelfde expertise en werkwijze hoog in het vaandel dragen.

Met Fintro, die intussen deel uitmaakt van de wereldspeler BNPP Paribas, als bankpartner worden alle moderne bankproducten aangeboden, dit zowel via persoonlijk gesprek als digitaal.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar in samenwerking met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen zoeken wij voor iedere particuliere of zelfstandige klant de beste verzekeringsoplossingen, zowel voor zijn gezin/bedrijf als naar fiscale oplossingen toe.

Omdat wij blijven geloven in de toekomst van het familiale bank- en verzekeringskantoor met persoonlijke service volgen wij regelmatig opleidingen en starten wij binnen een paar maanden met de inrichting van een selfbank in ons kantoor die van 6u tot 23u zal toegankelijk zijn maar uiteraard blijft men welkom aan ons loket volgens de huidige ruime openingsuren. Wij werken ook op afspraak bij u thuis of bij ons na de openingsuren. Kortom bij ons bent u aan het goede adres voor persoonlijke service van uw bank- en verzekeringszaken.

Verzekeringen Vanhoecke Tom bvba

Dorp 8
9810 Nazareth

09/385 47 98
Openingsuren:

Maandag - Dinsdag - Vrijdag
09:00 - 12:30 en 14:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 12:30
Donderdag
09:00 - 12:30 en 14:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00

De technische controlecentra werden in maart door de overheid gesloten. Ondertussen gaan de keuringscentra in Vlaanderen en Wallon...

Lees meer

Wie gedacht had om dit voorjaar even de batterijen op te laden vóór de spurt naar de zomervakantie, zag zijn plannen in het water ...

Lees meer

Ben je een van de vele telewerkers op dit moment? En vraag je je weleens af wat er gebeurt als je thuis een ongeval hebt? Stel dat...

Lees meer